Kawat Baja Kawat Tugas Gandheng Wadhah Gandheng Ireng 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rak Panyimpenan Kawat Baja Heavy Duduk Wadhah Ireng 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H:

Jaga barang-barang sing larang regane lan barang liyane tetep aman lan teratur kanthi Rack Storage Welded Steel. Iki dirancang supaya kuat lan tahan lama lan uga tahan nganti 2 lbs per rak. Rak panyimpenan ireng iki duwe dek kawat berlapis sing kuat lan rak-rak kasebut disetel ing pusat 3 that sing ngidini sampeyan bisa disesuaikan supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan. Sampeyan bisa nyekel tong sampah barang-barang rumah tangga, koleksi alat lan barang inventarisasi lan liya-liyane, dadi pilihan sing apik kanggo garasi, gudang alat, lokakarya utawa wilayah liyane sing kudu diatur lan bebas kekacoan. Gabungke kabeh barang sing beda-beda ing sak panggonan, ngerti yen sampeyan wis nyimpen alat kanthi aman lan aman. Rak Penyimpanan Gandheng Baja iki gampang disiyapake lan bakal tetep mantep kanthi pigura lan balok baja sing dilas kanthi tugas berat sing bisa dibangun kanthi bobot. 
Jaga kabeh kebon lan aksesoris kebon tetep apik lan rapi bebarengan karo macem-macem barang sing digunakake saben dina utawa asring, saengga gampang diakses. Gawe ruangan sing terkenal nganggo unit ramping iki sing apik, awet, lan kuat.

IMG_5804 IMG_5795 IMG_5797 IMG_5802
Fitur Rak sing bisa disetel
Merek Adat
Nomer Part Produsen WR772472T3
Lokasi sing Disaranake Garasi, Gudang, Toko Eceran, Kantor
Bobot Produk sing Dikumpulake 120 lbs
Ukuran Produk sing Dikumpulake (L x W x H) 77.00 x 24.00 x 72.00 Inci


Rak panyimpenan sing dikuatake kanthi kekuwatan industri
▪ rak-rak panyimpenan baja diatur ing 3 ″ pusat
▪ Rak dek kanthi kawat sing abot, ditutupi 2.000 lbs saben rak
▪ model rak # WR772472T3
▪ Nawakake kekuwatan lan fleksibilitas
▪ ukuran rak panyimpenan: 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H
▪ Cocog kanggo omah, kantor, restoran, bengkel, garasi lan liya-liyane
▪ Supaya kamar ora rame
▪ Gunakake kanggo macem-macem barang, alat, barang-barang rumah tangga lan liya-liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita