Truk miring tangan platform aluminium 3 ing 1 sing bisa diowahi kanthi roda pneumatik

HT7A-2N minangka truk tangan aluminium sing bisa diowahi kanthi 3 ing 1. Ukuran umum 90 ° (H × W × D) yaiku 39 "× 20-1 / 2" × 54 ", Ukuran umume 45 ° (H × W × D) yaiku 38" × 20-1 / 2 "× 60 ", Ukuran lempitan (H × W × D) yaiku 52" × 20-1 / 2 "× 18", lan ukuran piring jempol (W × D) 18 "× 7-1 / 2", kapasitas muatan yaiku 600lbs., bobot net 34lbs. sing luwih entheng tinimbang truk aluminium sing bisa diowahi 2, kayata HT7A, HT7B.


Detail Produk

Tag Produk

3 IN 1 CONVERTIBLE CART

Katrangan:

HT7A-2N minangka truk tangan aluminium sing bisa diowahi kanthi 3 ing 1. Ukuran umum 90 ° (H × W × D) yaiku 39 "× 20-1 / 2" × 54 ", Ukuran umume 45 ° (H × W × D) yaiku 38" × 20-1 / 2 "× 60 ", Ukuran lempitan (H × W × D) yaiku 52" × 20-1 / 2 "× 18", lan ukuran piring jempol (W × D) 18 "× 7-1 / 2", kapasitas muatan yaiku 600lbs., bobote 34lbs. sing luwih entheng tinimbang truk aluminium sing bisa diowahi 2, kayata HT7A, HT7B. Sanajan bobote rada lan ukurane sithik, ora mengaruhi kemampuan nggawa kargo. Truk tangan aluminium kanthi gampang melu saka posisi truk tangan menyang posisi troli utilitas utawa Tilt Truk Posisi nganggo tangan siji.

Apa sampeyan isih kuwatir yen kekurangan troli sing nggawa kargo gedhe? Tabung lipatan HT7A-2N sing lengkap bakal mbantu ngatasi masalah iki kanthi sampurna. Apa sampeyan isih mikir manawa milih troli desain gagang dobel kanggo ngatasi masalah nggawa barang ing macem-macem acara? Ora usah dipikir. Pilih HT7A-2N, sing bisa diatur kanthi unik sing bakal ngatasi masalah iki.

Fitur:

1. Nduwe loro casters universal materi PP 5.

5 pp caster

2. Ban roda pneumatik 10 "nyedhiyakake gulungan lancar.

pneumatic-wheels

3. Pegangan bisa diatur miturut horisontal utawa vertikal kanggo nyukupi kabutuhan ing macem-macem acara.

handle

4. Tabung lempitan sing luwih dawa kanggo momotan sing luwih gedhe.

longer folding tube

5. Pipa aluminium luwih entheng lan duwe kinerja mbukak sing luwih apik.

6. Telung panggunaan saben mobil: truk tangan, gerobak utilitas, Truk Tilt.

convertible aluminum TROLLEY

Utilitas troli iki dhuwur banget, sampeyan bisa nggunakake ing endi wae, sampeyan uga bisa nggawa ing bagasi, eksterior logam sing apik menehi tampilan tekstur banget, konsep desain transformasi bentuk kanggo nggawe troli biasa duwe fungsi mobil liyane.

Troli berkualitas tinggi sing bisa diowahi dadi telung wujud. Apa sampeyan ora butuh?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita