• Heavy duty medium weight raw material metal sheet home storage rack iron shelf

    Tugas berat bobot medium bahan baku lembaran logam rak panyimpenan omah rak besi

    Gawe ruang vertikal sing terkenal nganggo unit rak sing katon ramping saka. Nggabungke tampilan kontemporer kanthi desain sing bisa diatur kanthi gampang, unit 4 rak kaping papat papan sampeyan, kanthi saben rak papan tekan nganti 30 kg maks (disebar rata). Saliyane migunani kanggo papan urip, garasi utawa area panyimpenan, unit rak 4 rak nyedhiyakake kekuwatan, kenyamanan, lan fleksibilitas sing luar biasa. Sakabèhé Ukuran 75cm jembaré kanthi jero 30cm kanthi dhuwur 145cm. Kapasitas: Saben rak papan press ngemot maksimal 30kg (disebar rata). Total unit ngemot 120kg.
  • 30kgs light duty durable galvanized steel bolted shelves for commercial kitchen use

    Rak kenceng baja galvanis tahan lama 30kgs kanggo panggunaan pawon komersial

    BG30 minangka rak logam bolt, nggunakake baja galvanis. Ukurane yaiku 1500 (H) * 750 (W) * 300 (D) mm, kanthi 4 pcs terus lurus lan 4 pcs papan logam. Kapasitas bantalan beban yaiku 30kg saben lapisan. Amarga produk iki katon resik lan rapi, gampang klumpuk lan gampang diresiki, umume digunakake ing pawon utawa restoran.