SERTIFIKASI

Pabrik Qingdao kita wis disetujoni BSCI. Akeh produk rak kanggo Eropa sing wis entuk sertifikat GS, khusus kanggo pasar Eropa. Ing babagan produksi tangga, produk kita wis lulus sertifikasi berwibawa CSA, ANSI, EN131 lan AUS.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita duwe macem-macem administrator kanthi pengalaman produksi luwih saka 30 taun, 5 insinyur R&D, 7 profesional sales profesional lan luwih saka 190 tenaga teknis. Yen sampeyan nggarap Alat ABC, sampeyan bakal ngerti manawa kita beda banget karo wong liya, luwih gampang dicedhaki, luwih mbukak kanggo investigasi kolaborasi, luwih fokus kanggo nemokake solusi sing pas kanggo saben pelanggan. Kita bakal nggunakake 29 taun pengalaman kanggo menehi rekomendasi produk sing tepat kanggo mbantu klien supaya bisa nggayuh tujuan.

Kita siyap nawakake produk lan layanan paling apik!