• Aluminum foldable platform hand truck with telescoping handle and platform HT153

    Truk tangan platform dilipat aluminium kanthi gagang teleskop lan platform HT153

    HT153 minangka truk tangan platform dilipat aluminium kanthi gagang teleskop lan platform, Ukuran umume (H × W × D) yaiku 34 "× 16-1 / 2" × 28 ", lan ukuran lempitan yaiku 9" × 16-1 / 2 ”× 21", bobote bobote 14,5 lbs. HT153 lan LV150 kaloro troli platform, apa bedane?
  • New design convenient cheap welding  Pallet Trolleys platform hand truck

    Desain anyar trep murah platform las tangan Pallet Trolleys

    LV150 minangka truk tangan platform sing bisa dilipat aluminium, Ukuran umume (H × W × D) yaiku 32-1 / 2 "× 18-1 / 2" × 30 ", lan ukuran lempitan yaiku 10" × 18-1 / 2 " × 30 ", bobote yaiku 23lbs. Jaga truk platform lipat supaya cepet lan gampang bisa mindhah barang sing akeh. Kanthi kapasitas bantalan beban 400 kilogram, truk platform lipat bakal mindhah karton ing kantor lan mbusak sembako longgar klub gudang.