• Straight edge boltless rivet shelving 48″ W x 24″ D x 72″ H metal shelf rack for warehouse storage

    Rak keling boltless pinggiran lurus 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ Rak rak logam H kanggo panyimpenan gudang

    Rak-rak baja tugas berat Abctools kanthi desain balok sing bentuke Z minangka solusi panyimpenan sing ideal kanggo njaga ruangan utawa wilayah apa wae sing diatur. Cocog kanggo omah, kantor, gudang, utawa papan sing dibutuhake. Piranti multifungsi iki bisa nyimpen barang kanthi macem-macem ukuran lan duwe rak sing trep sing bisa diatur saben 1-1 / 2 inci. Barang sing luwih abot, ora ana masalah, saben rak bisa bobote rata-rata 800 pon. Desain fleksibel ngidini unit kasebut dipasang vertikal menyang rak utawa kanthi horisontal dadi ruang kerja 2 potong. Rampung awet tahan lama ing warna abang.
  • 1.2 mm thickness galvanized steel sheet storage shelving rack system

    1,2 mm sistem rak panyimpenan lembaran baja galvanis

    Mbusak sawetara kekacoan ing ruangan utilitas, ruang kerja, utawa garasi, lan jaga kabeh alat lan persediaan sampeyan ing papan sing bisa ditemokake ing Rak Rak Penyimpanan 5-Rak 3000 Pound. Gampang dipasang, unit rak iki nduweni desain kunci keling kanggo Déwan kurang bolt. Konstruksi sing kuat kanthi balok rivet lan braces dipasang ing bolongan postingan paku keling, lan bolongan paku keling ditambahi 1,5 tambahan supaya sampeyan bisa ngatur dhuwur rak. Kabeh unit mandiri jembaré 48 inci lan dhuwuré 72 inci kanggo desain sing nggedhekake ruangan. Rak digawe saka baja dilapisi bubuk bubuk sing abot kanggo digunakake nganti pirang-pirang taun suwene. Investasi ing rak rak Edsal 5-Rak 3000 Pound sing bisa disetel kanggo hadiah panyimpenan sing terus menehi.
  • High Quality Non Dust Metal Shelving Unit 5 Shelf Racks Shelf Unit With Dural Metal

    Unit Rak Logam Non Debu Berkualitas Tinggi 5 Rak Rak Unit Kanthi Logam Dural

    Gawe garasi utawa panyimpenan lokakarya menyang level sabanjure kanthi Unit Rak Logam Non-Debu Berkualitas Tinggi 5 Rak Rak Unit Kanthi Dural Metal. Lima gelang kisi logam industri masing-masing bisa ndhukung 265kg. kanthi kapasitas 1,352 kg. Rak ultra-kuat iki uga olahraga fitur premium kayata tutup ndhuwur lan sikil nilon kanggo nyegah geser lan footpad.
  • Warehouse Storage Steel 4 Tier Boltless Shelving

    Gudang Panyimpenan Baja 4 Rak Baut Tanpa Kabel

    Kanthi unit rak garasi baja las SP600C, sampeyan bisa kanthi gampang nyimpen barang sing gedhe banget, kanthi aman lan njaga garasi omah utawa papan kerja kanthi rapi, cepet lan gampang. Unit rak logam iki bisa ngemot alat, peralatan, piranti, lan barang-barang liyane sing dibutuhake ewonan pon, nanging mung butuh sawetara menit kanggo nglumpukake.
  • Abctools Rack 48″ W x 24″ D x 72″ H 5-Shelf Heavy Duty Galvanized Steel Metal Shelving Boltless Stacking Storage Racks

    Rak Abotto 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H 5-Rak Tugas Berat Galvanis Baja Logam Rak Penyimpanan Boltless Stacking Storage

    Kanthi nambahake rak Abctools 5 lapis iki, gawe sawetara papan panyimpenan ekstra ing omah sampeyan. Barang iki nduweni struktur baja kelas industri lan cat ireng sing awet, sing awet lan tahan moda.
  • 36″ W x 18″ D x 72″ H 5-Shelf Painted Galvanized Steel Wire Boltless Rivet rack

    36 ″ W x 18 ″ D x 72 ″ H 5-rak Kawat Baja Galvanis Baja Boltless Rivet

    Rak tumpukan boltless bertugas 5 lapisan, kanthi desain baja bentuk Z sing dipatenake lan permukaan biru sing apik banget, yaiku ngatur potongan-potongan gedhe ing ruang bawah tanah, bengkel, garasi, perusahaan, utawa ing endi wae papan sing dibutuhake vertikal abot. solusi panyimpenan kanggo panyimpenan barang.
  • Heavy duty 5 layer boltless painted galvanized steel rack for kitchens, warehouses, garages,office

    Tugas abot 5 lapisan rak baja galvanis tanpa werno dicet kanggo pawon, gudang, garasi, kantor

    Bedane paling gedhe antara rak rak SP lan rak rak seri SG yaiku seri SP nggunakake baja galvanis sing dicet (proses nutupi bubuk tambahan). Sawise nyemprotake elektrostatik lan perawatan fosfat asam, struktur kasebut tetep lan katon tahan karat.
  • 175kg 350kg 265kg heavy duty galvanized steel boltless stacking rack

    175kg 350kg 265kg rak tumpukan baja galvanis tugas berat

    Nggunakake alat abc iki, sampeyan bisa kanthi gampang nyimpen barang sing gedhe banget kanthi aman, lan njaga garasi omah utawa area kerja kanthi rapi, cepet lan gampang. Rak logam iki bisa nyimpen alat, peralatan, peralatan lan barang liyane sing dibutuhake regane ewonan pon, lan butuh sawetara menit kanggo dirakit.
  • Rivet Botless 5-Shelf Steel Shelving 48″ W x 24″ D x 72″ H

    Rak Baja Botol Keling Botol Keling 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H

    Gawe sawetara ruang panyimpenan ekstra ing omah kanthi nambahake Rak-rak Baja 5-Rak Otot iki. Item iki nduweni konstruksi baja kelas industri kanthi finish urat perak sing awet kanggo nawakake daya tahan lan gaya. Unit panyimpenan logam iki ukuran 48 "W x 24" D x 72 "H, lan desain Z-beam menehi kekuwatan lan kekakuan, saengga bisa nahan akeh beban. Lima rak kanthi dekor papan partikel didhukung dening balok rivet kaping pindho lan braces lan bisa diatur kanthi tambahan 1,5 "kanggo nampung barang kanthi macem-macem ukuran. Rak panyimpenan 5 rak nduweni desain kunci paku keling lan kalebu konektor pos kanggo nggawe perakitan kanthi cepet lan gampang tanpa butuh kacang utawa baut.
  • 5 Tier Galvanized Steel Shelving Boltless Garage Storage Racking Shelves Unit For Spare Parts Storage

    5 Rak Rak Baja Galvanis Baja Rak Rak Penyimpanan Rak Unit Kanggo Panyimpenan Suku Cadang

    Produk paling laris SG175C ing Eropa
    Rak Panyimpenan 5 Rak sing Praktis lan Praktis sing Paling Cocog Kanggo Pawon, Garasi, Toko, Warung, Griya ijo, lan Closet. Desain Sederhana lan Werna Halus Sampeyan Mesthi Nggawe Ruang Apa wae sing Lebih Fungsional lan Teratur. Lan 5 Rak Nyedhiyakake Ruang Panyimpenan Kanggo Kamar Sampeyan. Kajaba iku, Kuat lan Bisa Dipercaya Lan Bisa Dikumpulake Kanthi Gampang Tanpa Piranti. Aja ragu-ragu kanggo tuku!
  • 5-Shelf Steel Wire Garage Storage Shelving Unit 36″ W x 18″D x 72″ H

    Unit Rak Penyimpanan Garasi Kawat Baja 5-Rak 36 ″ W x 18 ″ D x 72 ″ H

    Unit rak baja 5-tugas berat Otot Rack kanthi desain Z-Beam sing dipatenake lan finish biru sing apik yaiku solusi panyimpenan sing sampurna kanggo ngatur barang-barang sing akeh ing ruang bawah tanah, bengkel, garasi, bisnis, utawa ing endi wae sampeyan butuh vertikal tugas abot panyimpenan Bingkai sing kuat duwe kemasan bubuk bubuk sing tahan abrasi, chipping, lan korosi kanggo kekuatan lan daya tahan awet. Unit rak serbaguna iki bisa nyimpen macem-macem barang, gedhe utawa cilik, kanthi kepenak rak sing bisa disetel saben 1,5 inci.