• Heavy Duty Steel Wire Welded Storage Rack Black 77″W x 24″D x 72″H

    Kawat Baja Kawat Tugas Gandheng Wadhah Gandheng Ireng 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H

    Jaga barang-barang sing larang regane lan barang liyane tetep aman lan teratur kanthi Rack Storage Welded Steel. Iki dirancang supaya kuwat lan tahan lama lan uga tahan nganti 2000 lbs per rak. Rak panyimpenan ireng iki duwe dek kawat berlapis sing kuat lan rak-rak kasebut disetel ing pusat 3 that sing ngidini sampeyan bisa disesuaikan supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan. Sampeyan bisa nyekel tong sampah barang-barang rumah tangga, koleksi alat lan barang inventarisasi lan liya-liyane, dadi pilihan sing apik kanggo garasi, alat ...
  • Heavy duty shelving system loading 1200lb 4  tier metal wire shelves rack

    Sistem rak tugas abot ngemot rak rak kawat logam 1200lb 4 tingkat

    Unit rak WR481872T4 minangka rak pemisahan omah bingkai baja sing abot, SP482472 cocog banget kanggo ruang tamu, sinau, garasi sing nduwe rak logam 5 lantai, bisa nyukupi kabeh kebutuhan sampeyan ing rak omah.
    Kanthi Unit Rak Garasi Baja WR481872T4, sampeyan bisa kanthi gampang nyimpen barang sing gedhe-gedhe, kanthi aman lan njaga garasi utawa ruang kerja kanthi rapi, rapi, gampang lan gampang. Unit rak logam iki bisa ngemot ribuan pon alat, peralatan, piranti, lan barang liyane sing dibutuhake, nanging mung butuh sawetara menit kanggo nglumpukake.