4 ft Fiberglass Stepladder, 250 lbs. Kapasitas Beban, Tipe I


  • :
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    4 ft Fiberglass Stepladder, 250 lbs. Kapasitas Beban, Tipe I

    Stepladder fiberglass tugas berat 4 ft ekstra duwe 250 lbs. kapasitas sing kalebu akeh mupangat praktis. Salah sawijining fitur utama stepladder fiberglass yaiku langkah mega, sing dirancang kanggo nyedhiyakake permukaan sing luwih 25% kanthi langkah sing bisa digunakake. Handy Top dirancang kanthi fitur inovatif kanggo nambah kinerja pangguna nalika kerja listrik, utilitas, konstruksi abot, lan proyek konstruksi perumahan. Sisih ndhuwur kalebu tray magnet, tray perangkat keras, ngarep ergonomis sudhut mlengkung, bor lan slot alat, wadhah ember cat, lan pipa utawa wadhah 2x4 kanggo nambah produktivitas. Stepladder diproduksi kanthi efek sing nyerep ing ngisor, dirancang kanggo nyedhot penyalahgunaan saka kontraktor tugas abot. Uga kalebu sepatu gaya boot sing non marring, tahan slip luwih jembar. Iki menehi perlindungan tambahan kanggo rel tangga ngisor ngisor.

     

    Barang no. FG103 Tangga sing dirakit kebak
    jembaré mbukak
    (mm)
    450
    Langkah qty 3 pcs Dawane ditutup
    (mm)
    1310
    Rating Beban ANSI
    (lbs)
    250 Bobot
    (kg)
    5.7
    Jembaré tutup ndhuwur
    (mm)
    340 Jumlahe Wadhah
    20ft
    335
    Tangga sing dirakit kebak
    mbukak dhuwur
    (mm)
    1200 Jumlahe Wadhah
    40ft
    671

     

    • Kuwat lan kuwat: kanthi 250 lbs. kapasitas, desain elegan lan finish lancar, sampeyan ora bakal bisa nemokake tangga sing luwih awet lan andal
    • Stabilitas pokok: langkah-langkah sing luwih gedhe nyedhiyakake langkah sing luwih aman lan nyaman
    • Ngrampungake utawa ngluwihi standar industri: tangga iki nduweni komitmen kanggo memenuhi utawa ngluwihi kabeh standar keamanan sing ditemtokake dening ANSI
    • Keamanan luwih dhisik: dilengkapi sikil karet tahan slip, sikil amba aluminium kanthi tapak karet kandel ing kabeh 4 sikil kanggo nyedhiyakake sikil sing mesthi
    • Tangga tangga sing aman kanthi ruang langkah 25% luwih akeh
    • Ndhuwur tangga kerja bisa nambah produktivitas
    • Sepatu tangga ora bakal rusak lan bisa tahan slip

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita