• Yellow and red fiberglass twin step ladder FGD105HA

    Tangga kembar fiberglass kuning lan abang FGD105HA

    FGD105HA sing diproduksi dening Abctools minangka tangga kembar fiberglass sing bisa digunakake ing sekitar listrik. Dawane 6 inci lan duwe 5 langkah, dhuwur mbukak yaiku 1730mm, dhuwur sing ditutup yaiku 1850mm, lan bobote 12,8 kg. Tangga iki bisa digunakake ing loro-lorone, sing luwih aman lan stabil tinimbang tangga siji. Podium amba ing sisih ndhuwur bisa digunakake kanggo nyelehake alat lan ember sing cukup gedhe, sing luwih trep kanggo digunakake;