Rak Baja Botol Keling Botol Keling 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur Rak sing bisa disetel
Merek OEM & ODM
Nomer Part Produsen SP482472
Werna Urat-perak
Lokasi sing Disaranake Njero ruangan
Bobot Produk sing Dikumpulake 102 lbs
Ukuran Produk sing Dikumpulake (L x W x H) 48,00 x 24,00 x 72,00 Inci

Gawe sawetara papan panyimpenan ekstra ing omah kanthi nambahake Rak Baja 5-Rak ini. Item iki nduweni konstruksi baja kelas industri kanthi finish urat perak sing awet kanggo nawakake daya tahan lan gaya. Unit panyimpenan logam iki ukuran 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H, lan desain balok-Z menehi kekuwatan lan kaku, bisa nahan beban sing abot. Limang rak kanthi dekor papan partikel didhukung dening balok lan braces kanthi rivet kaping pindho lan bisa diatur kanthi tambahan 1,5 to kanggo nampung barang kanthi macem-macem ukuran. Rak panyimpenan 5 rak nduweni desain kunci paku keling lan kalebu konektor pos kanggo nggawe perakitan kanthi cepet lan gampang tanpa butuh kacang utawa baut. Bisa dipasang 72 ″ unit rak utawa digawe rong unit 36 ​​″. Rak-rak iki cocog kanggo ngatur alat lan bahan supaya gampang diakses utawa kanggo nyimpen barang-barang panganan sing stabil, persediaan seni, dolanan, peralatan ruangan lan liya-liyane. Optimalake sarana lan organisasi kanthi Rak Baja 5-Rak Iki.

Rak Baja 5-Rak Rak, Urat-Perak, 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H:

• Rak digawe saka partikel
• Rak sing didhukung dening balok lan braces kanthi paku kaping pindho
• Nyetel ing tambahan 1-1 / 2 ″
• Konektor kirim ngidini gampang dipasang ing sawetara menit
• Desain kunci keling kanggo kumpul tanpa bolt
• Pandhuan kalebu
• Karet mallet dianjurake kanggo dipasang (didol kanthi kapisah)
• Desain postingan 2 potong kanggo perakitan vertikal saka siji unit 72 ″ H utawa kanggo perakitan horisontal rong unit 36 ​​″ H
• Model # SP482472
• Rak rak dibangun kanthi konstruksi baja kelas industri kanggo ketahanan lan kekuatan sing optimal
• Desain z-beam nyedhiyakake kekuwatan lan kekakuan
• Desain awet
• Rak rak panyimpenan logam 5 sing bisa diatur, gampang dipindhah kanggo kustomisasi cepet

img (4) img (5) img (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita