Bangku Tangga Kelas Satu-Sisih Kelas IA

Saiki aku bakal ngenalake tangga lipat sing aman lan portebel, tangga iki dirancang lan dikembangake dening awake dhewe, lan desain anti-pinch wis dipatenake. Tangga iki katon apik, lan ora butuh papan nalika dilipat, mula iku cocog kanggo acara apa wae.


Detail Produk

Tag Produk

微信截图_20210520144913

Katrangan:

Saiki aku bakal ngenalake tangga lipat sing aman lan portebel, tangga iki dirancang lan dikembangake dening awake dhewe, lan desain anti-pinch wis dipatenake. Tangga iki katon apik, lan ora butuh papan nalika dilipat, mula iku cocog kanggo acara apa wae.

Yen sampeyan kudu mbukak gorden lan ngresiki, sampeyan bakal mbutuhake;

Yen sampeyan kudu mbukak gorden lan ngresiki, sampeyan bakal mbutuhake;

Yen sampeyan kudu njupuk barang ing lemari tembok pawon, sampeyan bakal mbutuhake;

Yen sampeyan kudu entuk folder ing kabinet file kantor, sampeyan bakal mbutuhake;

Yen sampeyan pengin prune wit sing dhuwur ing kebon, sampeyan bakal mbutuhake;

Nalika ngresiki, sampeyan uga butuh. . .

Wow ~ Sampeyan butuh kapan wae, ing endi wae. Wis dadi produk penting urip ing omah.

APPLICATION OF LADDER

Fitur:

Nduwe macem-macem poin sing apik, dakkirim,

1. Bahan kasebut yaiku aluminium, sing nggawe tangga dadi entheng. Tangga kayu tradisional gedhe banget lan angel digawa.

2. Gampang dibukak lan ditutup.

3. Siji desain samberan, nggawe tampilan luwih resik & luwih alus.

ONE BOLT DESIGN

4. Tangga iki aman banget, desain anti-jiwit nambahake rong pangkalan supaya ora cilaka.

5. Kapasitas beban 540 kg. Sing luwih dobel tinimbang tangga standar ing pasar.

6. Tangga kasebut memenuhi standar ANSI AS. Sing apik tenan.

7. Desain anti slip, gampang dicekel.

ANTI-SLIP LADDE

8. Iki minangka tangga sing bisa dilipat, mula ora butuh papan kanggo nyimpen.

FOLDING ALUMINUM LADDER

9. Tangga iki nduweni tampilan sing dhuwur lan menehi rasa nyaman ing masarakat.

Sapa sing ora seneng tangga sing duwe kaluwihan? Ngenteni apa maneh? Sampeyan kudu tuku.

 

Apa sampeyan pengin entuk informasi liyane kayata rega produk, jumlah persediaan, lan tanggal pangiriman? Kirim email kanthi langsung, kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam, utawa klik link iki kanggo ngubungi langsung: https: //www.abctoolsmfg.com/contact-us/


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan