Rak Abotto 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H 5-Rak Tugas Berat Galvanis Baja Logam Rak Penyimpanan Boltless Stacking Storage

Kanthi nambahake rak Abctools 5 lapis iki, gawe sawetara papan panyimpenan ekstra ing omah sampeyan. Barang iki nduweni struktur baja kelas industri lan cat ireng sing awet, sing awet lan tahan moda.


Detail Produk

Tag Produk

racking sp361872

Katrangan

Kanthi nambahake rak Abctools 5 lapis iki, gawe sawetara papan panyimpenan ekstra ing omah sampeyan. Barang iki nduweni struktur baja kelas industri lan cat ireng sing awet, sing awet lan tahan moda. Rak panyimpenan boltless ukuran 48 "W x 24" D x 72 "H, lan desain Z-beam nyedhiyakake kekuwatan lan kaku supaya bisa nahan beban sing abot. Bisa diatur kanthi tambahan 1,5" kanggo nampung barang kanthi macem-macem ukuran . Rak panyimpenan 5 rak nggunakake desain kunci paku keling lan kalebu konektor pos, sing bisa dipasang kanthi cepet lan gampang tanpa butuh kacang utawa baut. Bisa dipasang dadi unit rak 72 inci utawa loro unit 36 ​​inci. Rak-rak kasebut cocog kanggo ngatur alat lan bahan supaya gampang diakses utawa disimpen panganan, perlengkapan seni, dolanan, peralatan outdoor, lsp. Rak baja 5-lapisan Otot iki bisa ngoptimalake keperluan lan organisasi.

Fitur kasebut kaya ing ngisor iki:

1. Rak bisa milih papan partikel, papan MDF, papan kawat, utawa papan baja.

particleboard   Z-beam&MDF board

wire    steel board

2. Dhuwur bisa milih desain Z-beam utawa C-beam, nyedhiyakake kekuwatan lan kekakuan.

Z-beam&MDF board   C-BEAM

3. Kapasitas / lapisan mbukak 800lbs.

4. Nyetel kanthi tambahan 1-1 / 2 ". Dhuwur antarane rak bisa diatur kanthi bebas.

5. Bisa dirakit kanthi sawetara menit.

6. Desain kunci keling, ora prelu sambungan samberan.

7. Disaranake nggunakake mallet karet kanggo dipasang.

8. Rak otot digawe saka struktur baja kelas industri, sing nduweni daya tahan lan kekuatan sing paling apik.

9. Rak panyimpenan rak logam 5-luwes bisa gampang dipindhah kanggo kustomisasi cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita