5 Rak Rak Baja Galvanis Rak Rak Penyimpanan Rak Rak Unit Kanggo Panyimpenan Suku Cadang


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Papan Asal: Shandong, China
Jeneng: ALAT ABC
Nomer Model: SG175C
Jinis: Rak Storage
Bahan: Lembar Baja Galvanis
Fitur: Perlindhungan Korosi
Gunakake: Rak Gudang
Sertifikasi: CE
Ambane: 0,7mm
Kapasitas Bobot: 175kg Saben Lapisan
Jembar: 900mm
Dhuwur: 1800mm
Lapisan: 5 Lapisan
Packing: Karton Kirim 1 pcs / Karton
Rampung: Galvanis
MOQ: 100PCS
Bar Palang Tengah: 1 pcs
Edge: Kriting
Kekandelan baja: 0,62mm
Bahan Clapboard: MDF
Kandel Clapboard: 4mm
Panggunaan: Omah, Garasi, Ruang Keluarga, lsp.

SG175C Produk sing paling laris ing Eropa

Rak Panyimpenan 5 Rak sing Praktis lan Praktis sing Paling Cocog Kanggo Pawon, Garasi, Toko, Warung, Griya ijo, lan Klambi. Desain Sederhana lan Werna Halus Sampeyan Mesthi Nggawe Ruang Apa wae sing Lebih Fungsional lan Teratur. Lan 5 Rak Nyedhiyakake Ruang Panyimpenan Kanggo Kamar Sampeyan. Kajaba iku, Kuat lan Bisa Dipercaya Lan Bisa Dikumpulake Kanthi Gampang Tanpa Piranti. Aja ragu-ragu kanggo Tuku!

Fitur:

  • • Kualitas Tinggi
  • • 5 Rak Kanthi Kapasitas Panyimpenan Kuat
  • • Majelis Gampang Ora dibutuhake Piranti

 Spesifikasi:

  • • Bahan: MDF & baja galvanis
  • • Ukuran Sakabèhé: 36 ″ L × 18 ″ D × 72 ″ H
  • • Maks. Kapasitas Tingkat: 385Lbs
  • • Maks. Kapasitas Total: 1925Lbs
  • • Bobot Bersih: 33,44Lbs
  • • Paket Kalebu: Rak panyimpenan sing bisa disetel 1 x 5-rak 
  • • Konstruksi sing Kuat: Pigura logam sing kuwat sing tahan resisten teyeng bisa tahan uji coba wektu lan cocog karo panjaluk panggunaan awet kanthi performa sing ora bisa diowahi kanggo kekiatan.
  • • Gampang Ngumpul: Rak-rak panyimpenan sing gampang iki bisa dirakit sak karepmu. Gaya interlocking nggawe gampang pas karo kamar asrama, kamar bocah, garasi, ruang utilitas lan kantor. Unit panyimpenan iki gampang lan gampang dipasang miturut pandhuan sing jelas. lan bakal nyedhiyakake rak panyimpenan sing fungsional banget.
  • • Kapasitas Gedhe: Rak 5-lapisan iki bisa diatur kanggo ngadhepi panjaluk sing beda-beda sing menehi macem-macem opsi tumpukan. Tujuan dekorasi lan panyimpenan bisa kawujud ing wektu sing padha. Macem-macem jinis barang, kayata buku, sandhangan, vas, lan liya-liyane, bisa gampang ditrapake kanggo para pembantu panyimpenan kasebut.
  • • Panyimpenan Ngirit Ruang: Desain panyimpenan bisa nggedhekake papan panyimpenan sampeyan kanthi horisontal lan vertikal ing omah sampeyan sing njaga omah sampeyan rapi, rapi lan teratur, lan menehi kenyamanan utama ing organisasi kluwarga.
  • • Jaminan Stabilitas: Kanthi Stabilitas uga bisa dijamin lan setelan sing fleksibel tanpa gojag-gajeg bisa dadi kasunyatan. Penampilan sederhana nganggo bahan logam nggawe sampeyan gaya anyar lan uga menehi gaya urip sing ringkes lan trep.
IMG_5701 IMG_5713 IMG_5704

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita