ALAT ALAT MFG. CORP.

ALAT ALAT MFG. CORP. Yaiku unit Shelving, perusahaan produksi Step Ladder sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Wiwit didegake ing taun 2006, kita wis melu produksi alat taman dawa. Kita wiwit ngasilake tangga lan rak ing taun 2009, Kita duwe 4 garis pultrusi tangga fiberglass profesional lan 30 lini produksi pembentuk / stamping. kita adol udakara 300.000 tangga menyang Amerika Utara, Kanada lan sawetara negara liyane saben taun. Ing 2019, kita ngasilake 2,0 yuta unit rak lan volume pesanan ing kuartal pertama 2020 mundhak 45% saben taun.

DATA sing ora dipercaya!

Liwat 14 taun pembangunan, kita wis nggawe lokakarya produksi lan pangolahan sing udakara 20.000 meter persegi. Sauntara kuwi, bangunan pabrik standar sing jembaré 36.000 mèter persegi dibangun lan bakal digunakake taun iki. Pabrik produksi TRUCK TANGAN lan SHELVING ing Vietnam wis ngliwati Audit pabrik Walmart, mula rong kategori produk kasebut dikirim langsung saka Vietnam. Kita uga ngrencanakake nggawe pabrik anyar ing Thailand taun iki, lan tuku papan partikel kanthi lokal kanggo nyuda biaya, sing dadi kaluwihan penting kanggo pasar AS.

+
Madeg
+
Tukang Kerja trampil
Lokakarya Pangolahan
+
Wong sing Bakat